СЕПТЕМВРИСКА СЕСИЈА - Институт за социолошки и политичко-правни истражувања

СЕПТЕМВРИСКА СЕСИЈА


 

Пријавување испити на 5., 6. и 7. 09. 2016 од 10 до 13 часот. 

Сесијата трае од 15.09.2016 до 30.09.2016 г.