Институт за социолошки и политичко-правни истражувања
 • Call for papers for 2nd International Conference International conference "Challenges of Contemporary Society" Skopje, Republic of Macedonia, 17. November, 2017


  Dear Colleagues,

  We are pleased to publish a call for papers for an International confe

  Повеќе

 • НАУЧНА СРЕДА ВО ИСППИ: ЕКОЛОШКОТО ОБРАЗОВАНИЕ ВО СРЕДНИТЕ УЧИЛИШТА ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА
  Повеќе
 • ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЈАВНОСТА


   

   

  Почитувани студенти, соработници и пријатели на ИСППИ,  Повеќе
 • Identity Politics – Political Myths and the Masses: Seminar of excellence in the framework of the Erasmus+ project Curriculum Development Joint European Political Science MA (EuroPS)


  Помеѓу 10-13 Април 2017 година, на Институтот за социолошки и политичко-правни и

  Повеќе

 • Конференција „Архив на податоци од општествените науки во Република Македонија“ 2017


  Институтот за социолошки и политичко-правни истражувања при Универзитет „Св. Кирил и Методи

  Повеќе

Identity Politics – Political Myths and the Masses: Seminar of excellence in the framework of the Erasmus+ project Curriculum Development Joint European Political Science MA (EuroPS)

Red background

Повеќе

The Brexit Vote and the Legal, Political and Economic Crisis in the UK

Blue background

Повеќе

Брзи линкови

 • Erasmus
 • Seeds

Галерија