Институт за социолошки и политичко-правни истражувања
 • ПОВИК ЗА РЕЦЕНЗЕНТИ НА НАУЧНИ ТРУДОВИ

  15 Aug 2016


  Уредувачкиот одбор на ГОДИШНИКОТ НА ИСППИ објавува ПОВИК за рецензенти на научните трудо

  Повеќе

 • ПОВИК ЗА ДОСТАВУВАЊЕ НА ТРУДОВИ ЗА ГОДИШНИКОТ НА ИСППИ

  30 Jun 2016


  Институтот за социолошки и политичко-правни истражувања  – Скопје при Универзитетот &b

  Повеќе

 • Научна Среда

  08 Jun 2016


  Институтот за социолошки и политичко правни истражувања во рамки на остварување на сопствената ми

  Повеќе

 • Годишник на Институтот за социолошки и политичко-правни истражувања

  25 May 2016


  Институтот за социолошки и политичко-правни истражувања, во рамките на издавачката дејност, од 19

  Повеќе

 • Рамка на компетенции за професионалци за човечки ресурси

  30 Dec 2015
  Повеќе

КОНКУРС ВО РАМКИ НА ПРОГРАМАТА ЕРАЗМУС+ АКЦИЈА 1: ИНДИВИДУАЛНА МОБИЛНОСТ ЗА СТУДЕНТИ И НАСТАВЕН КАД

Red background

16 Aug 2016


Повеќе

Гостување од Универзитетот во Варниа и Мазури, Полска

Blue background

20 Jul 2016

Во периодот 11.07 до 19.07.2016 година на краток студиски престој во Институтот за социолошк
Повеќе

Брзи линкови

 • Erasmus
 • Seeds

Галерија